Child

De kinderen leren over verschillende technieken, materiaal soorten (potlood, verf, papier), kleurenmenging, werken op groot en klein doek en allerlei
onderwerpen. Ze krijgen opdrachten van mij en mogen vrij schilderen. Soms hebben kinderen een beetje schroom om aan een schildercursus te beginnen. Wees in dat geval maar niet bang, want iedereen kan het en je leert de technieken in een handomdraai. Het goed leren kijken naar vorm en kleur en dat overbrengen op het doek geeft je heel veel zelfvertrouwen.


Wanneer
Dinsdagmiddag van 16.00 – 17.30 uur
Donderdagmiddag van 16.00 – 17.30 uur

Kosten
2x €55,-  te betalen in twee termijnen
Bij ziekte of afmelding kan de les ingehaald worden in een andere groep (lukt altijd).

Wil je een éénmalige schilderles houden voor op je feestje of workshop dan kan dat altijd geregeld worden.

4 tot 8 kinderen | € 100,- voor 2 á 3 uur.
Dit is inclusief materiaal en les maar exclusief reiskosten. Hoe we de dag invullen werkt het beste in onderling overleg.

De kinderen die op de middelbare school zitten geven zelf aan wat ze willen leren. Deze groepen maken net als bij de volwassenen individueel werk.
De grootte van de groep varieert van 4 tot 8 kinderen. Ze krijgen ongeveer één keer in de maand les (10 x per jaar). Aan het eind van het jaar is er een expositie in het atelier en in de tuin. Hier worden van alle cursisten een aantal schilderijen tentoongesteld.
                     Of stuur een mailtje naar: marjoleinkarin.grote@gmail.com

© 2020 Marjolein Grote — All Rights Reserved